SWING CULB (Feestelijke Muziekquiz)

 

 

Muziek, spel, rivaliteit en strijd onderling, monden uit in swingen, meezingen en verbroedering

De leukste en gezelligste onderdelen van populaire TV programma's als "SWINGPALEIS", het gevoel van "NOTENCLUB" en pop quiz "A GO GO" hebben we allemaal samengevoegd in "SWINGCLUB".

Het enthousiasme en de sfeer van deze muzikale shows is u vast wel eens opgevallen en dit wordt door ons, natuurlijk samen met een ploeg gezellige gasten zoveel mogelijk benaderd en meermaals zelfs overtroffen

We openen de avond door eerst een paar bekende hits te zingen waardoor het ijs meteen al gebroken is.

Dan worden de teams samengesteld, bij voorkeur de heren tegen de dames die geholpen door hun aanhang een aantal muzikale vragen moeten beantwoorden. Geconcentreerd de handen aan de knoppen, dan weer keihard roepend, want de vragen worden veelal aan de hand van beeld of geluidsfragmenten gesteld. Sommige antwoorden zullen zelfs met elkaar gezongen of gedanst moeten worden waardoor er een leuke en ongedwongen sfeer ontstaat.

Deze gezellige spannende en ludieke kwis word gespeeld in twee blokken gevolgd door een finale ronde waarna de prijs uitreiking volgt. De winnaars gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Eventueel als uitsmijter nodigt Agnes iedereen op de dansvloer uit om te swingen of mee te zingen (KARAOKE??) en zo tijdens haar spetterende finale set de avond gezamelijk feestend af te sluiten..

 

Wil je meer informatie betreffende SWINGCLUB?

Tel:   (058) 2037017

Mob: (06) 27325043

Mail: info@agnessambrink.nl