Hallo!!

 

 

Zoals waarschijnlijk wel bekend ben ik regelmatig onderweg. Al vanaf mijn vierde deed ik mijn acte de performance in het cafe van mijn ouders. Vanaf mijn 17e trad ik regelmatig op en even daarna toerde ik meerdere jaren met de band "BigShot" door geheel Europa. Na de geboorte van mijn eerste en nu natuurlijk oudste zoon heb ik "It Field Sa Goed (BukeMantsje)" opgenomen, later de (ik mag wel zeggen) hit "It rint sa as it Rint" voor de serie "Baas Boppe Baas" en nog velen volgenden. Momenteel zit ik in de ontdekkingsfase, heb veel ideeën maar ben druk bezig de juiste weg uit te stippelen. . Wel wordt ik regelmatig gevraad om live op te treden op feesten zoals dorpsfeesten, bedrijfsfeesten, Evenementen etc.

 

Ook doen we MOTIVATIE SESSIES onder het genot van een Spetterend, Spannend en Strijdbaar spel waar we, En de MOTIVATIE opschroeven, En de VERBROEDERNG een boost geven.. Kijk hiervoor ook even bij PUBQUIZ en met name bij SWINGCLUB.

Wil je me boeken dan is dat heel eenvoudig. stuur even een mailtje, een PBtje, een SMS, App of bel 06-27325043 en geef door waar het is, waarvoor het is, natuurlijk de datum, het aantal bezoekers cq gasten welke je verwacht, vanaf welke tijd en een indicatie wanneer je denkt dat het ongeveer afgelopen is.

 

Geef ook even aan wat je verwacht, welke stijl muziek en als je verder nog iedeeën hebt kun je dat natuurlijk altijd aangeven.

 

Stuur dit mailtje even naar     info@agnessambrink.nl - App & SMS 06-27325043

Ik reageer meestal binnen 24 uur dus weet je snel of het past en welk prijskaartje daar aan vast zit.

 

 

Voor meer info:

 

Tel:   (058) 2037017

Mob: (06) 27325043

Mail: info@agnessambrink.nl